Oma valokuva
+30-v. ulkosuomalaisen käsityöblogi. Suomesta Thaimaahan muuton myötä käsityöt ovat siirtyneet neulomisesta enemmän virkkaamisen suuntaan. Samalla villalangat vaihtuivat puuvillaan. Mielelläni myös ompelisin enemmän, jos aikaa vain olisi! Blogissa esiintyy toisinaan myös 17-vuotias ulkosuomalainen kissaherra Ludvig.

16.10.2011

Veljeksille

Kummipojasta tuli loppukesästä isoveli. Siihen hätään en ehtinyt mitään tehdä tai lähettää hänelle tai pikkuveljellekään. Ensi viikolla pikkuveljellä on ristiäiset, joihin ei valitettavasti päästä osallistumaan, mutta sain kuitenkin aikaiseksi jotain pientä molemmille pojille (jotain hyvää flunssasakin, jota oon sairastanut koko viikonlopun!).


Pikkuveli saa perinteiset, miehekkään harmaat tossut. Lankana Wool, jonka menekki jäi punnitsematta, reilusti alle kerä kuitenkin. Puikkoina oli 3,25 milliset. 


Isoveljelle puolestaan lähtee oma laukku. Ikää pikkumiehellä on 1,5 vuotta, ja ainakin muita tuttavapiirin saman ikäisiä laukut kovasti viehättävät. Toivottavasti tämäkin on mieleinen! Laukku on vuoritettu yksivärisellä tummanpunaisella kankaalla. Kaikki kankaat on peräisin tilkkukokoelmistani. Erityisen tyytyväinen tässä laukussa oon tohon painokuvioon. Kirjaimet on painanettu puisella syömäpuikolla (siinä oli sellainen tasainen pää), ja veljekset peukalolla ja etusormella. Viimeistelyt syntyivät hammastikulla. Ei sitä aina niin kovin kummoisia välineitä tarvitse :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti