Siirry pääsisältöön

Taittelua

Origamit ovat aina viehättäneet minua. Nyt löysin aivan mahtavan sivun, jossa on todella hyvin tehtyjä, havainnollisia opastusvideoita ja ihania malleja! Origamispirit

Kokeilin heti ensimmäiseksi norsua. Ei ehkä kaikkein helpoin malli, mutta pätevän opastuksen avulla se syntyi heti toisella yrittämällä. Ihan pikajuttu tämä ei ole, opastusvideo kestää yli 20 minuuttia. Olen tyytyväinen aikaansaannokseeni, ensi kerralla valitsen tähän vähän hienomman paperin.


Seuraavaksi kokeilin hyväksi kissan leluksi mainostettua pulleaa hiirtä. Sen tekeminen oli huomattavasti yksinkertaisempaa ja varsin hauskaa! Kissa tosin ei ihan vielä siitä juuri päiväunilta herättyään innostunut, mutta ehkä sitten myöhemmin... Tämänkin voisi tehdä vähän iloisemman värisestä paperista.


Olipas näiden tekeminen hauskaa! Tekeillä on tällähetkellä vähän muitakin paperiaskarteluja, mutta niistä lisää hieman myöhemmin.

Kommentit

  1. Hienoja! :) Paperikin on minun mielestäni ihan passeli.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Onhan tuo ihan ok, musamonisteita, joululauluja. Kierrätystä ainakin. Visioissani näen iloisen värikkäitä ja tyylikkäitä papereita... Ehkä joskus.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti