Siirry pääsisältöön

Käyttöhuivi


Olen ihaillut Knittyssä julkaistua Good day Sunshine -huivia pitkään. Viimein noin vuoden harkinnan jälkeen päätin neuloa sen. Langaksi valitsin viron villan. Se oli virhe. Lanka oli aivan liian paksua tähän malliin. En huomannut sitä aivan ajoissa, vaan vasta neulottuani jo hyvän matkaa. Jostain syystä en ollut kuvista hahmottanut huivin keskiosan (?) neulepintaa oikein. Kuvissa se näytti mielestäni kevyeltä ja ilmavalta. Viron villasta neulottuna se näytti paksulta ja tönköltä. Eikä ollut edes kovin mukavaa neulottavaa. Purin alun ja neuloin ihan vaan sileää neuletta, reikäriveillä rytmitettyä. Lisäykset tein ohjeen mukaan. 


Alkuperäisen huivin näyttävä reunapitsikään ei tähän sitten enää tuntunut soveltuvan. Niinpä toistin kaavion muutamaa ensimmäistä riviä Tuloksena oli ihan yllättävän kiva, joskin vähän epäsymmetrinen pitsi. Tästä tuli tällainen perushuivi, ei tarvitse liikaa varoa ja sopii moneen. Ja mikä tärkeintä, on lämmin. Ei ihan sellainen kuin suunnittelin, mutta oikein hyvä käyttöhuivi.

Kommentit

 1. Prosessi kuulosti jotenkin kumman tutulta... ;) Mutta käyttökelpoinen ja tarpeellinen huivi oli lopputulos, sehän palkitsee. :)

  Voi pientä korikattia. <3

  VastaaPoista
 2. Niinpä, lopputulos näissä onneksi ratkaisee!

  Saatiin joululahjaksi herkkukori, kori oli kissan osuus siitä :)

  VastaaPoista
 3. Miusta näyttää tosi ihanalta tuo huivi, ja mitkä värit...taidampa itekin vilkuilla vähän ohjetta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti