Oma valokuva
+30-v. ulkosuomalaisen käsityöblogi. Suomesta Thaimaahan muuton myötä käsityöt ovat siirtyneet neulomisesta enemmän virkkaamisen suuntaan. Samalla villalangat vaihtuivat puuvillaan. Mielelläni myös ompelisin enemmän, jos aikaa vain olisi! Blogissa esiintyy toisinaan myös 17-vuotias ulkosuomalainen kissaherra Ludvig.

31.12.2011

Ei paljon mitään nähtävää...

Joululomaa on takana jo yli viikko, enkä ole neulonut juuri mitään. Näitä supervauvan polvisukkia työkaverin vauvalle olen pyöritellyt jo aatosta asti puikoilla, laiskasti aina kerroksen tai pari silloin tällöin. Ei vaan jotenkin innosta. No, nyt ollaan onneksi jo toisen sukan jalkaterässä, joten tuskin näissä enää kovin kauaa voi kestää.

Lankana tutusti Wool, kuviona kaksinkertainen helmineule.
Joululahjaksi sain useamman kerän Maijaa, josta ehkä voisin tehdä itselleni polvisukat. Tarvitsisin sellaiset, ja värit olivat ihania, kyllä se äiti tyttärensä maun tuntee. Lisäksi sain lahjaksi jo aiemmin esitellyn Joulupallot-kirjan ja kerät valkoista, punaista ja tumman vihreää Maijaa niiden neulomiseen sekä 3mm ruusupuupuikot. Uusien joulupallojen neulominen saa kyllä varmaan tovin odotella. Pikkuveli tilasi jo lumiukkopallon ensi vuoden lahjaksi. Pitää laittaa lappu kirjan väliin, että muistan.

Ehkä se neulomisinto jostain taas löytyy, kun noista sukista pääsen eroon. Ideoita on kyllä päässä jo monia...

Pehmeää ja neulerikasta uutta vuotta kaikille neulojille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti