Siirry pääsisältöön

Hyvää kolmatta adventtisunnuntaita!

Kynttilät kenossa, kun kaapista ei löytynytkään foliota...
Pahimmat kiireet töissä ovat alkaneet hellittää, ja aikaa riittää taas vähän enemmän muuhunkin. Tänään olin puodissa myymässä, ja siellä pääsikin oikein kunnolla joulutunnelmaan kaikkien kauniiden joulutavaroiden ympäröimänä. Meillä siis jäsenet voivat halutessaan tehdä 1 myyntivuoron/kk puodissa. Tämä vaikuttaa sitten omien myynnissä olevien tuotteiden provisioon.

Nautin aina noista myyntivuoroistani. Käsityöpuotiin tullessaan ihmiset ovat useimmiten hyvällä tuulella, ja monia kivoja keskusteluja asiakkaiden kanssa on käytykin. Myös ruotsin kieli saa täällä samalla pakollista (ja kovin tarpeellista...) harjoitusta. Onneksi suurin osa ymmärtää suomeakin ihan hyvin, niin että vaikeimmat jutut voi ihan suosiolla selittää suomeksi. Täällä on myös vallalla hauska tapa keskustella siten, että toinen keskustelijoista puhuu suomea, toinen ruotsia.

Tänään vein myyntiin myös uudet lapaset. Tässä kuva vielä päättelemättömästä. Nukkainen torkkupeitto markeeraa lunta. Sitä täällä vielä kovasti odotellaan, mutta ei hyvältä näytä. Viikolle luvattiin taas vesisadetta ja +5 astetta.


Tässä toisessa kuvassa näkyy paremmin peukalokiila, siihen olen aikas tyytyväinen.


Lankana näissä on tuttuun tapaan Gjestalin Maija, 3,25 puikoilla neulottuna. Se on siitä hassua lankaa, että eri värit tuntuvat joskus tosi erilaisilta. Tuo petroolinsininen on aivan silkkisen pehmeää, kun taas esim. harmaa huomattavasti karheampaa. Joskus tuntuu, että lankojen paksuudessakin on eroja värin mukaan.

Kommentit

  1. Tosi kauniit lapaset!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Neulisti :) Oli niistä joku puodissakin tykännyt: tänään kun kävin, nämä oli jo myyty.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti