Siirry pääsisältöön

Keinutuolinmatto

Vieläkin jatketaan ompelu- ja farkkulinjalla. Tässä työssä farkkua on tosin vain reunusten verran. Neulettakin on tulossa - farkun sinisenä.

Meillä on isomummoltani peritty ihana pieni keinutuoli, joka on seurannut mukanani siitä lähtien, kun muutin pois lapsuuden kodista. Keinutuoli on pitkään ollut ilman kunnollista mattoa. Varastontuhoamishengessä tarpeeseen syntyi tilkkumatto.


Kankaina käytin puuvilla-, pellava- ja pellavasekoitetilkkuja, kaikki hieman paksumpaa laatua. Uloin reunus (jälleen) vanhoista farkuista.


Kuten näkyy, päätin jälleen suhtautua tilkkuiluun varsin rennolla kädellä. Tilkut ovat kutakuinkin saman kokoisia, mutta sommittelussa on menty osittain sattuman, osittain fiiliksen ohjaamana. Vanuna käytin tilkkupeitosta ylijäänytta puuvilla vanua.Tikkauksen tein jälleen käsin, ihan vaan suoria linjoja tällä kertaa.

Hyvin tämä on toiminut!

Kommentit

  1. Liebster Award -haaste sinulle : http://openlangat.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html

    VastaaPoista
  2. Hi! I'm Nina, calling you from Oporto, Portugal!
    I have just seen your favourite place in Down to Earth blog and I mean to tell you how lovely is your country to me. I have been there a few years ago and I really intende to visit you again.
    xoxo
    Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Nina for visiting! Nice to hear you enjoyed Finland!

      Poista

Lähetä kommentti