Siirry pääsisältöön

Kevätkämmekkäät


Muutamassakin blogissa nähdyt kauniit herkät alpakkakämmekkäät herättivät minutkin huomaamaan, että oikeastaan uusille kämmekkäille olisi täälläkin tarvis. Muistelin laatikoiden kätköstä löytyvän vielä vähän alpakkaakin.

Löytyihän sieltä, mutta vain 14 grammaa. Ei siis riittävästi pariin. Onneksi samassa laatikossa pyöri myös 18 grammaa pätkävärjättyä vihreää opossumisekoitetta (ystävän tuliaisia Australiasta). Yhdessä ne riittävät kämmekkäisiin mainiosti.

Ensimmäinen on nyt neulottu. Koska opossumilanka on niin kirjavaa, päätin hylätä kauniin kuvioneuleen ja luottaa yksinkertaisiin neljän kerroksen raitoihin. Toistaiseksi näyttää siltä, etten tee näihin peukaloita lainkaan, jätän vain aukon.

Vähän vielä arvon, pidänkö näistä. Tunnusta pidän, ohuet, pehmeät ja lämpimät. Mutta väri... tuo kirjava vihreä vähän arveluttaa. Mutta menköön. Eiköhän näille käyttöä tule.

Tuo leskenlehti-tilkku tuli muuten taannoisen tilkkutäkin vanulevyn tilauksen mukana lahjaksi. Aika suloinen. Sen lopullinen sijoituskohde on vielä avoin.

Kommentit

  1. Minusta tuo ensimmäinen kämmekäs näyttää kivalta! Kämmekkäät on erinomaiset juuri nyt, kun kevätsää on vielä melkoisen viileä.
    Ja opossumilanka kuulostaa vähintäänkin mielenkiintoiselta...

    VastaaPoista
  2. Voi hitsit, miten ihanan keväistä. :)

    VastaaPoista
  3. Olen yleensä raitojen kannalla. :) Nuo näyttävät varmasti kivoilta rutussakin, ja ehkä juuri raitojen takia. :)

    VastaaPoista
  4. Sanna, mielenkiintoista se onkin! y Vyöte on kadonnut, mutta pikaisen googlailun perusteella luulisin langan olevan Natrually Waikwi Prints-merkkistä sukkalankaa, joka opossumin lisäksi sisältää merinovillaa, alpakkaa ja nailonia. Sopisi siis vaikka sukkalangaksi.

    Neulisti, keväiseltä ne kyllä tuntuukin :)!

    Pitko, raidat kyllä viehättävät. Samoin oikeista ja nurjista silmukoista muodostuvat rytmikkäät toistuvat kuviot. Katsotaan miten nämä sitten käytössä asettuvat!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti