Siirry pääsisältöön

Tällainen siitä tuli!


Edellisen postin raitatakki on nyt valmis ja ollut käytössäkin jo useamman päivän. Käyttökuvaa ei kuitenkaan vielä ole saatu otettua. Se klassinen pimeät päivät ja menevä kuvaaja -ongelma. Päädyin lopulta sitten kahteen nappiin. Omasta nappilaatikosta löytyi tuollaiset ihan perusperus punaiset muovinapit.


Huolittelin kaikki reunat virkkaamalla. Etureunoihin virkkasin yhden ja pääntielle kaksi kerrosta kiinteitä silmukoita. Helmaan tein pylväillä piparkakkureunan ja hihansuihin samanlaisen puolipylväillä.


Käytössä takki on osoittautunut ihan mainioksi. Se istuu hyvin, eikä sitä tarvitse jatkuvasti oikoa tai nykiä. Puolikkaiden hihojen ja kahden napin ansiosta takki ei ole yhtään liian kuuma, vaikka täyttä villaa onkin. Kuitenkin se on mukavan lämmin. Useampi päivä putkeen on jo vietetty tässä neuleessa.

Lankana tässä oli Sandnes Samrt nelosen puikoilla neulottuna.

Kommentit

  1. Vaakaraidat ja pystyreuna aina oikein -neuletta toimivat hyvin yhdessä. Napit ovat hauska lisä. :)

    VastaaPoista
  2. Kylläpä siitä tulikin hieno!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Sanna ja Pitko! Hieno siitä tuli minustakin :) Napit eivät ole aivan sitä, mitä alunperin ajattelin. En kuitenkaan halunnut nyt tähän väliin lähteä nappikaupoille, vaan kaivoin päättäväisesti varastojani. Mies nuo lopulta bongasi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti