Siirry pääsisältöön

Miksi rakastan käsityöblogeja

Lähes huomaamatta samaan aikaan kun oma neulebloggaukseni hiipui, hiipui myös toisten neule- ja käsityöblogien säännöllinen seuraaminen. Nyt kun omaa blogiani taas aloittelen, olen samalla löytänyt uudelleen monia neljän vuoden takaisia blogisuosikkejani sekä koko joukon uusia. Muutama ilta onkin sitten kulunut niitä kaikkia läpi surffaillessa, ja tuntuu etten sittenkään ole nähnyt kuin pienen osan...

Rakastan käsityöblogeja muutamastakin syystä:
Inspiraatio  On aina yhtä ihmeellistä ja ihanaa, miten mahtavia ja omaperäisiä ideoita ihmiset keksiikään ja miten monin tavoin toisaalta samaakin neuletta/töytä voidaan toteuttaa.
Ideat Toisten blogeista löytää juuri niitä ohjeita, joita on aina halunnut toteuttaa mutta joiden ei ole tiennyt olevan olemassakaan...
Motivaatio Hassua kyllä, mutta blogatessani ja toisten blogeja lukiessani olen tuotteliaampi kuin "yksinäni". Ehkä sitä kokee näin blogien välityksellä kuuluvansa Suomen (/maailman) laajuiseen ompeluseuraan, ja toisten ahkeruus ja esimerkki panee itsensäkin työskentelemään ahkerammin? Mene ja tiedä, mutta näin se vain toimii.
Hyvä mieli Kauniita töitä katsellessa tulee väkisinkin hyvälle mielelle. Ja kun on hyvä mieli, elämä on mukavampaa.

Tähän loppuun vielä muutama linkki blogeihin ja kirjoituksiin, jotka juuri nyt ilahduttavat, motivoivat ja inspiroivat minua:
   Cookie Monsterit Piipadoosta
   Täydellisen värinen huivi Pehmeistä paketeista
   Ihanan pehmoisen pompulainen peitto tai tuolinpehmuste tai... Neulovan Nartun toteuttamana
   Hauska torkkupeitto Langalla Kalliossa -blogista

Kommentit