Oma valokuva
+30-v. ulkosuomalaisen käsityöblogi. Suomesta Thaimaahan muuton myötä käsityöt ovat siirtyneet neulomisesta enemmän virkkaamisen suuntaan. Samalla villalangat vaihtuivat puuvillaan. Mielelläni myös ompelisin enemmän, jos aikaa vain olisi! Blogissa esiintyy toisinaan myös 17-vuotias ulkosuomalainen kissaherra Ludvig.

25.1.2012

Jotain puikoilla :)Vihdoinkin neulominen taas maistuu! Puikoille on nyt päässyt Cables&Garter Cardi Musings of a Yarn Mom -blogista (ohje löytyy myös Raverlystä). Oikein mukava ohje! Lankana tässä on Schachenmayrin kauniin ruskea Alpaka Premium, ja puikkoina 4mm bambupyöröt, molemmat syysloman Karnaluksin tuliaisia. 

Muokkasin mallia vain palmikoiden osalta, vaihdoin ne enemmän minua miellyttäviin 6 s palmikoihin. Muuten olen noudattanut ohjetta. Kokoa aluksi vähän jännäsin, mutta ihan sopivalta tuo nyt välisovituksissa on onneksi tuntunut. Mun neuletiheys on pikkuisen suurempi kuin ohjeessa, mutta tuottaa näköjään oikean kokoisen lopputuloksen.

Tuntuu että tää työ etenee ihan huomaamatta. Lanka on pehmeää, puikot mukavat kädessä ja palmikot pitävät mielenkiintoa yllä. Alun ainaoikein-kaarrokekaan ei ehtinyt ihan liikaa tökkiä. Tää siis todennäköisesti saattaa ihan oikeasti valmistua ja päätyä käyttöön. Aika hienoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti